Junior constructeur


solliciteer nu als junior constructeurBen jij de Junior constructeur die wij zoeken? Heb jij circa 1 jaar ervaring met het berekenen van alle voorkomende bouwkundige constructies en weet jij jouw ervaring te vertalen in professionele rapporten en tekeningen? Ben je in staat om knelpunten vroegtijdig te signaleren en hiervoor passende oplossingen te bedenken? Ben jij enthousiast, leergierig en betrokken? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Wat ga je doen als Junior constructeur?

Als Junior constructeur werk je in een compact team, of zelfstandig, aan uiteenlopende nationale en internationale projecten. Je bent verantwoordelijk voor het complete project vanaf het advies, de eerste schetsen tot aan het aanleveren bij de klant.

Verzorgt de communicatie met de opdrachtgever, gemeentelijke instanties en de fabrikant
Het maken van complete berekeningen van hout, beton, fundering en staalconstructies, alsmede detailberekeningen van verbindingen
Je geeft advies en begeleidt de opdrachtgever aangaande de mogelijkheden, uiteraard aan de hand van een ervaren constructeur.

Junior constructeur werkt met Technosoft Raamwerk

Van ontwerp tot productietekening

Wij beheersen het proces van engineering tot en met de staalconstructie-productieaansturing. Onze klanten kunnen altijd gebruik maken van de kennis van onze constructeurs, bouwkundige ingenieurs en 3D staalconstructie tekenaars. Verder delen wij onze kennis en expertise graag met onze klanten om de best passende oplossing te kunnen bieden en doorlooptijden te verkorten.

Overzicht staalconstructie Sloot Tankbouw Knoop detail Corendon Vitality Hotel Amsterdam

Wat bieden wij je?

Naast een prima salaris bieden wij je het volgende:

  • Dienstverband voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Ruime opleidingsmogelijkheden
  • Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden

Wat verwachten wij van je?

  • Bij voorkeur ervaring met Technosoft
  • HBO opleiding (bij voorkeur civiele techniek / werktuigbouw / bouwkunde)
  • Enthousiast, zelfstandig en oplossingsgericht
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden gezien het directe klantcontact

Hebben wij jouw interesse gewekt voor deze uitdagende functie binnen een compact team met een zeer platte organisatiestructuur?

Neem dan contact op met Heine Lageveen voor het maken van een kennismakingsafspraak: 0224 – 218 688.

Mocht je nog niet helemaal voldoen aan bovenstaand profiel maar wel geïnteresseerd zijn in constructieve bouw en over de juiste motivatie beschikken, ook dan komen wij graag met jou in contact om samen de mogelijkheden binnen onze organisatie te bespreken.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.