Onze diensten


Alles voor de klant! Bekijk onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen. Van Engineering en Bouwkundig tekenwerk tot werkplaatstekeningen en machinepark aansturing bij SAS bv ont-zorgen wij u en maken uw project tot een succes.

Dit zijn onze diensten

Neem contact op met SASbv

Bij Bouwkundig Adviesburo Schagen hebben wij drie hoofddisciplines waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Engineering, Bouwkundig tekenwerk en Werkplaatstekeningen Staalconstructies. Voor elk van deze disciplines hebben wij specialisten in dienst met jarenlange ervaring en een oplossingsgerichte instelling.

Wij beheersen het proces van engineering tot en met de staalconstructie-productieaansturing. U kunt altijd gebruik maken van de kennis van onze constructeurs, bouwkundige ingenieurs en 3D staalconstructie tekenaars. Verder delen wij onze kennis en expertise graag met u om de best passende oplossing te kunnen bieden en doorlooptijden te verkorten.

een van onze diensten Werkplaatstekening voorbeeld ligger met zeeg

Hoe wij u van dienst kunnen zijn?

Nieuwbouw, verbouw of uitbreiding? Wij helpen u met het realiseren van uw project. Onze constructeurs staan voor u klaar om een passend ontwerp en berekening te maken (klik voor meer informatie).

Hulp nodig bij de bouwkundige details en alle benodigde aanvragen voor uw nieuwbouw, verbouwing of uitbreiding? Ook hebben wij bouwkundige specialisten in huis om het werk bij u uit handen te nemen en in goede banen te leiden (klik voor meer informatie).

Bent u opzoek naar extra tekencapaciteit om werkplaatstekeningen te laten maken? De 3D staaltekenaars helpen u graag verder met een optimale productieaansturing (klik voor meer informatie).

EngineeringBouwkundig tekenwerkWerkplaatstekeningen

Bouwkundig Adviesburo Schagen heeft een grote groep terugkerende klanten waar wij ons dagelijks volop voor inzetten om hun projecten in goede banen te leiden. Wilt u ook één van onze terugkerende klanten worden? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Medewerkers van team SAS bv