Werken bij SASbv


Jouw werkplek in Schagen

Relevante projecten, de ruimte om je werk naar eigen inzicht en verantwoordelijkheid in te vullen, plezier in wat je doet. Dat zijn de kenmerken van werken bij SAS BV. Of het nu gaat om een stageplaats in Schagen of een volgende stap in je loopbaan, bij ons veelzijdige adviesbureau werk je in een compact team. Je draagt bij aan nationale en internationale opdrachten die je vakkennis en creativiteit triggeren. Je gaat doen waar je goed in bent, in een nuchtere, eerlijke sfeer. De lijnen zijn kort en je kunt bouwen op de support van gedreven senior-engineers.

Kom werken aan projecten die ertoe doen

Wel eens gehoord van Entertainment City Riyad? Of, dichter bij huis, het Corendon Vitality Hotel in Amsterdam? Of, nóg dichterbij, SkagaVenture in Schagen, onze eigen, waanzinnige kartbaan? Het is een kleine greep uit onze projectvoorbeelden. In en buiten Nederland spelen we een sleutelrol in de realisatie van staal- en bouwconstructies die ertoe doen. We dragen voor klanten van naam en faam bij aan projecten om trots op te zijn. Je bent er volledig bij betrokken, van de eerste lijnen in de 3D-module op je beeldscherm tot de oplevering. Alles wat je bij ons bedenkt en berekent is uiteindelijk zichtbaar!

Vacatures - Werken bij SASbv

Wat ons bindt? We stellen eer in ons werk en willen op onze manier doen waar we goed in zijn. Resultaten zijn belangrijk, maar plezier in je werk is minstens zo waardevol. We steken de handen uit de mouwen, want onze klanten zijn kritisch en gebonden aan strakke planningen. Er kan veel bij ons bureau, maar we letten op elkaars grenzen en zeggen nee tegen lopendebandwerk.

SAS BV – 5 pijlers van respectvol werkgeverschap

 1. Fascinerende eigen projecten met maximale project- en klantverantwoordelijkheid.
 2. Geen hiërarchie, korte lijnen, no-nonsense-werksfeer.
 3. Goede beloning, goede arbeidsvoorwaarden, flexibiliteit in de inrichting van werkdagen.
 4. Betrouwbare IT-systemen, het nieuwste van het nieuwste op 3D-gebied.
 5. Nadruk op eigen loopbaanverantwoordelijkheid en werkplezier.

Ons team bestaat uit tien gedreven 3D-modelleurs en engineers, op hbo- en wo-niveau. We groeien nog steeds, dus met regelmaat zijn nieuwe, talentvolle technici welkom. Wil jij werken aan projecten die relevant zijn voor de wereld om ons heen en voor jouw vakinhoudelijke ontwikkeling? Bekijk de vacatures of stuur ons een open sollicitatie.

Jouw Stageplaats in Schagen

Zoek jij een technische stageplaats in Schagen om je mbo- of hbo-studie af te ronden? Met een eigen werkplek, waar je volwaardig meedraait met ervaren engineers? Bij ons leer je alle kanten van je toekomstige baan als 3D-modelleur, constructeur of projectleider kennen. Je gaat aan de slag met de nieuwste software en krijgt een solide referentie mee voor de rest van je loopbaan. Ben je klaar met je studie, dan staat onze deur open.

Die deur geeft toegang tot een moderne werklocatie in Schagen, op loopafstand van het NS- station voor directe verbindingen met Den Helder, Alkmaar en Hoorn. Op ons kantoor aan de Harmenkaag 27 werken we in een open, collegiale sfeer aan boeiende constructievraagstukken. De essentie van ons technisch adviesbureau? Samen mooie dingen maken en daar plezier aan beleven.

Als techniek je lief is, is dit de stageplaats in Schagen

Noord-Holland heeft mbo- en hbo-opleidingen om trots op te zijn. Als je een technische kant uit wilt, bouwkunde bijvoorbeeld, of werktuigbouwkunde, leg je daar het fundament onder je professionele toekomst. In je afstudeerfase komt de praktijk in zicht. Die leer je bij ons door en door kennen.

Max van Dongen over zijn stage bij SASbv

Bepaal snel of je voldoet aan de volgende criteria:

 • Je zit in de laatste fase van je technische mbo-/hbo-studie.
 • Je studieresultaten zijn aantoonbaar goed.
 • Je houdt van techniek en hebt affiniteit met IT en 3D-modelingsoftware.
 • Je wilt concreet aan de slag met 3D-modelingwerk en constructievraagstukken.
 • Je bent even nieuwsgierig als leergierig en neemt initiatief.
 • Je hebt de ambitie om erg goed te worden in je vak.
 • Je bent minimaal voor twee aansluitende maanden beschikbaar.

50-dagenstage, 100-dagenstage of afstudeerstage

We bieden je een vakmatige en vakinhoudelijke stageplaats. Met de middelen en ruimte om te ontdekken hoe de praktijk van een technisch advies- en constructiebureau werkt. Je kunt kiezen voor een 50-dagenstage, een 100-dagenstage of een afstudeerstage van zes maanden. Aan je stage gaan twee kennismakingsgesprekken en een rondleiding vooraf.

Passende Stagevergoeding per maand!

Projectengineering, 3D-modeling voor industriële installaties, berekeningen en detailtekeningen voor gecompliceerde staalconstructies. Het komt allemaal langs tijdens je technische stage in Schagen. Je beleeft de dynamiek van engineering en het spanningsveld waarin we dagelijks werken. Wat jouw stage in Schagen extra waardevol maakt?

 • Je doet dingen waar je trots op kunt zijn.
 • Je hebt een vaste stagebegeleider en ervaren collega’s die je verder helpen.
 • Je werkt met geavanceerde software.
 • Je gaat geregeld mee op locatie bezoek om te zien wat jij hebt uitgedokterd.
 • Je hebt een eigen werkplek in een ruim en licht kantoor.
 • Je mag vrijdagmiddag onbeperkt snacken en neemt deel aan collegiale uitjes.
 • Je krijgt een bovengemiddelde passende stagevergoeding per maand.

Solliciteren

Mooie dingen maken, plezier beleven aan wat je doet. Daar draait het om bij SAS BV, het Noord-Hollandse (Staal)bouwkundig Adviesbureau Schagen met wereldwijde referenties. Wil je daar in stageverband deel van uitmaken? Met een goede kans dat we je na je studie terugvragen om bij ons in dienst te komen? Neem dan direct contact op.

Bel voor meer informatie met Hielke de Jong of Heine Lageveen 0224-218 688, of stuur een korte motivatie met je cv naar info@sasbv.net.