Eerste paal voor Bilal Chicken centre


De eerste paal

Woensdag 6 juli is de eerste paal geslagen voor het  nieuwe bedrijfspand Bilal Chicken Centre. Vanuit onze hoofdstad verwerkt Bilal Group BV  oa kip snacks en diepgevroren kipproducten. Deze worden geëxporteerd naar 21 verschillende landen. Wegens de sterke groei van de afgelopen jaren werd het tijd voor een nieuw pand om aan de vraag te kunnen blijven voldoen. Wethouder Achmed Baâdoud was een van de sprekers tijdens de ceremonie.

Eerste paal voor Bilal Chicken centre - Directeur bij het bord

 

Samenwerking

Bouwkundig Adviesburo Schagen is trots dat wij de engineering en het bouwkundige werk hebben mogen uitvoeren voor Bilal Chicken Centre BV. Samen met Drees Timmer Bouwadvies en Tesco Projectrealisatie gaan we er een mooi en geslaagd project van maken.

Eerste paal voor Bilal Chicken centre - De eerste klap Eerste paal voor Bilal Chicken centre - De eerste paal is geslagen

Bilal Chicken

De kavel wel 8846 m² licht aan de A5 bij het bedrijventerrein Slooterdijk aan de Scharenburg. De begane grond telt een oppervlakte van 2300 m². Er gaan 575 palen de grond in waarvan de langste bijna 22m is. De constructie bestaat uit ruim 100 ton staal, waarvan ¼ thermisch verzinkt word de rest word gemenied. Aan de voorzijde liggen de ramen verdiept in de gebogen gevel en in combinatie met de witte gevelpanelen geeft dit een moderne elegante uitstraling.

Eerste paal voor Bilal Chicken centre - Constructie luifel

De hygiëne staat hoog in het vaandel. De binnen inrichting bestaat uit hygiënische wandpanelen en is er een hygiënesluis aanwezig. Ook word er aan het personeel gedacht. Zo is er op de eerste verdieping ruim 80 m² kleed en douche gelegenheid aanwezig.  En is er op de eerste verdieping een kantine van bijna 110 m² voor het personeel. Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping zijn verschillende kantoren aanwezig.

 

Bron foto’s:
http://www.zamanhollanda.nl/haber/ekonomi/8816/bilal-grouptan-helal-tavukculuk-sektorunde-avrupaya-ornek-tesis

 

Geïnteresseerd?

Wilt u ook weten wat Bouwkundig Adviesburo Schagen voor uw, uitbreiding, verbouwing, nieuwbouw of productieaansturing kan betekenen? Neem dan gerust contact met een van onze medewerkers op. Wij helpen u graag verder met het realiseren van uw project.