Eerste paal Fit 4 Lady


Vrijdag 22 maart 2018 is het dan zo ver, de eerste paal van de nieuwbouw van Fit 4 Lady gaat de grond in. SAS bv was erbij omdat wij de engineering voor de nieuwbouw hebben uitgevoerd.

Waar is de Heimachine?

Waar is de Heimachine was een dringende vraag op vrijdag 22 maart. De gereserveerd Heimachine voor de eerste pal was vast komen te zitten in een andere bouwput en kon helaas niet op tijd aanwezig zijn om de eerste paal te slaan…Maar geen nood de aannemer had nog een back-up “hei-installatie” beschikbaar en deze versie paste wel mooi bij Fit 4 Lady. De dames hadden direct een goed work-out.

Eerste paal Fit for Lady

De eerste paal was dus niet een van de vele betonnen palen zoals door SAS bv uitgerekend maar een symbolische tijdelijke houtenpaal. Na deze feestelijke eerste paal gaan alle andere palen de grond in voor het nieuwe onderkomen van de dames fitness club.

 

Van ontwerp tot productietekening

Wij beheersen het proces van engineering tot en met de staalconstructie-productieaansturing. U kunt altijd gebruik maken van de kennis van onze constructeurs, bouwkundige ingenieurs en 3D staalconstructie tekenaars. Verder delen wij onze kennis en expertise graag met u om de best passende oplossing te kunnen bieden en doorlooptijden te verkorten.

Interesse?

Wilt u ook graag gebruikmaken van uitwisseling van 3D modelgegevens BIM neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst met het verkorten van doorlooptijden en het voorkomen van fouten.