Het laatste nieuws – Juni 2018


Naast veel productietekenwerk voor onze vaste staalconstructieklanten werken wij bij SASbv ook aan interessante bouwkundige engineeringsprojecten in de regio.

Monkey Town Schagen

Zo werken wij aan de uitbreiding van Monkey Town Schagen. Sportcentrum Nijziel in Schagen investeert in een nieuwe regionale trekpleister in de vorm van het internationaal beproefde concept Star*Jump.

Een aantal tennisbanen maken plaats voor de Star*Jump trampolines. In het Monkey Town complex kunnen de kleine kinderen de grotere kinderen zien springen.

Star-Jump

Bron: Noord Hollands Dagblad (NHD)

John Deere Kraakman

In ’t Zand Noord Holland wordt hard gewerkt aan de nieuwbouw van het onderkomen voor John Deere leverancier Kraakman Perfors. SASbv is verantwoordelijk voor het gehele constructieve ontwerp en werkt in opdracht van FKG architecten aan de Zaan.

Kraakman nieuwbouw

Totaal bovenaanzicht Kraakman John Deere

Family Entertainment Centrum Schagen

In Schagen wordt een Family Entertainment Centrum gerealiseerd. In het centrum wordt straks gereden met elektrische karts op een 2500 m² grote baan. In een hal van 700 m² kan springend op trampolines het zogenaamde Ninja-court worden afgelegd. Ook kan de strijd worden aangegaan in de Lasergame arena. SASbv is verantwoordelijk voor het constructieve ontwerp en werkt samen met Breg Ontwerp en Advies. De bouw aan de Witte paal in Schagen zal starten na de bouwvak.

Nieuwe collega

Sinds 1 juni jl. hebben wij er een nieuwe collega bij; Andre Jans. Andre komt het team versterken als 3D staal tekenaar en hij heeft meer dan 17 jaar ervaring op het gebied van staal werkplaatstekeningen met behulp van 3D solid modeleer software. Wil jij ook ons team komen versterken? Kijk dan eens bij onze vacatures..