Horeca, kantoor en woningen De OsOp het Osdorpplein in het Amsterdamse stadsdeel nieuw-west, wordt door Heddes/Ballast Nedam het project De Os gerealiseerd. Het bestaande winkelcentrum wordt uitgebreid met winkelruimten, horeca, kantoren en woningen. Bestaande bebouwing wordt gedeeltelijk gesloopt en nieuwe ruimten worden toegevoegd. Daarnaast komt er ook een Nieuw stadloket. Het geheel bied ruimte aan winkels, horeca en een 7-laags woonblok.

De Staalconstructie van De Os

Hutten Metaal heeft opdracht van Heddes Bouw / Ballast Nedam voor de productie en montage van de staalconstructie. SASbv maakt de detail berekeningen, werkplaatstekeningen en NC aansturing voor Hutten Metaal voor een soepele productie en een efficiënte montage.

Werkwijze van SASbv voor De Os

Benieuwd hoe wij uw productie aansturing optimaal kunnen uitwerken? Eerst bepalen we de details en rekenen deze door waar nodig, we gaan altijd voor de meest economische oplossingen. Daarna werken we met Tekla de constructie uit volgens uw productiewensen en met de eigen vertrouwde instellingen zodat het staal de productie soepel doorloopt. Neem contact op zodat wij onze 5 pijlers ook voor u kunnen laten werken.