De BOX – van ontwerp tot oplevering


De BOX, de perfecte ruimte voor werk, hobby, opslag en stalling, heeft gebruik gemaakt van de expertise van SASbv om hun nieuwe project te verwezenlijken. Voor De BOX in Velsen Noord  hebben wij het volledige proces van ontwerp tot productietekeningen mogen uitvoeren. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever hebben de specialisten van SASbv gezocht naar de meest geschikte materialen, de optimale indeling op de kavel, de optimale afmeting in verband met draaicirkels van campers en busjes. Kortom een weldoordachte economische en duurzame oplossing voor onze opdrachtgever de BOX. Heeft u ook ideeën voor een project? Neem contact met ons op om ook uw project te realiseren.  

Wat is De BOX?

De BOX geeft ruimte. Ruime hallen en boxen voor elke ondernemer, hobbyist of particulier. De ruimtes die de BOX verkoopt zijn kolomloos gebouwd van duurzaam materiaal, dat weinig onderhoud vraagt. Elke box is voorzien van een eigen stoppenkast, eigen water en rioolaansluiting. Door de aanwezigheid van een roldeur met geschakelde verlichting is er direct licht bij het binnenlopen van de box.

De BOX de perfecte ruimte voor werk hobby en opslag

De locatie Velsen Noord

3D overzicht van De BOX Velzen Noord

De locatie van deze Box is aan de Stuwadoorstraat in Velsen Noord. Het gebouw is opgebouwd uit duurzaam materiaal en voorzien van doordachte dakisolatie. Door het gebruik van hoogwaardige en duurzame bouwmaterialen heeft elke ruimte een gunstig, vochtvrij binnenklimaat.Ook het benodigde onderhoud is hierdoor minimaal. In het gebouw zijn 69 royale werk- hobby-, of opslagruimtes beschikbaar. Elke ruimte is kolomloos, waardoor vrije inrichting mogelijk is en ruimtes eenvoudig en ook kolomloos kunnen worden gecombineerd.

Tijdens het schrijven van dit bericht wordt er druk gewerkt aan de bouw van De BOX te Velsen Noord en is de verkoop in volle gang

De staalconstructie is ook volledig productie gereed gemaakt (productie tekeningen en machine aansturing) door een van de Tekla Modelleurs van SASbv. De staalconstructie zelf wordt vervaardigd door Ringeling Staalwerken uit Amsterdam. Ringeling Staalwerken en SASbv hebben al een jarenlange samenwerking met een groot scala aan projecten. Waardoor tekenwerk en de productie goed op elkaar afgestemd worden.