nieuwbouw project No Excess


Nieuwbouw project No Excess

Voor het nieuwbouw project No Excess hebben wij, In opdracht van Finish Building, de engineering uitgevoerd. In opvolging van het engineeringsproject hebben we ook de staalconstructie gedetailleerd en de staalwerkplaatstekeningen en machinesturing geproduceerd.

overzicht van het nieuwbouw project No Excess

Over No-Excess

No Excess (anno 1988) is een ambitieus aan spijkerbroeken gerelateerd kleding merk voor mannen. No Excess kleed alle mode bewuste mannen die geïnteresseerd zijn in casual shirts en spijkerbroeken.  Met oog voor details in het ontwerp, goede kwaliteit, perfecte pasvorm en waar voor je geld.

Als een regel is de kleding onderscheidend en bied No Excess een aantal  comfortabele, functionele maar vooral fashionable artikelen. Naast de vier hoofdcollecties heeft het merk ook een aantal flash collecties die inspringen op de laatste mode trends.

Op dit moment wordt No Excess in meer dan 20 landen verkocht met meer dan 1500 verkooppunten en een groot aantal shop-in-shops in heel Europe.

 

Onze werkzaamheden

Voor dit project zijn we gestart met het ontwerp en hebben uiteindelijk een totaal te produceren gebouw afgeleverd. Van eerste ontwerp tot productiemachine aansturing en bestellijsten.

3D Tekla model van het nieuwbouw project No Excess

Staalwerkplaatstekeningen

Enkele voorbeelden van de tekeningen die wij voor dit project gemaakt hebben. Klik op de link om de pdf’s te openen.

Ankerplan No-Excess

Staal werkplaatstekening

Staal werkplaatstekening 2

Staal werkplaatstekening 3

Bij het maken van de staalwerkplaatstekeningen maken wij gebruik van de instellingen van de staalconstructie fabrikant en en volgen nauwkeurig de verstrekte tekenvoorschriften. Door deze manier van werken sluit het tekenwerk altijd goed aan op de productiewensen van de klant. De projecten kunnen eenvoudig verwerkt worden in productie management systemen en de verschillende CNC-machines worden voorzien van de benodigde NC (DSTV) bestanden. Wij streven naar een zo kort mogelijke doorlooptijd in de productie en tijdens de montage.

Geïnteresseerd?

Wilt u ook weten wat Bouwkundig Adviesburo Schagen voor uw, uitbreiding, verbouwing of nieuwbouw kan betekenen? Neem dan gerust contact met een van onze medewerkers op.

.