Klantbezoek Staalpartners


Donderdag 31 oktober 2019 zijn we met het team bij onze klant Staalpartners op bezoek geweest. De meeste van ons hebben wel aan klussen voor Staalpartners gewerkt en het is dan ook heel leuk om eens een kijkje in de “keuken” te nemen. Tijd dus voor een klantbezoek!

Verbetering

Helaas mist er ook wel eens iets bij een project en daarom zijn we eerst met elkaar om tafel gaan zitten om te bespreken hoe we elkaar nog beter van dienst kunnen zijn. Onder het genot van een kop koffie / thee en een gevulde koek hebben we de zaken besproken en zijn we tot een verbetering gekomen. We gaan een checklist maken met alle gegevens die Staalpartners nodig heeft voor de productie. Deze lijst wordt afgevinkt en meegestuurd met de productiestukken.

Materiaal opslag bij het klantenbezoek aan staalpartners

De Fabriek

Na het gesprek zijn we de fabriek in gegaan om het proces van zagen / boren tot af-lassen te kunnen zien. Onder begeleiding van Bas Koopman (Las coordinator) en Jos Smit (Directeur / eigenaar) zijn we las de verschillende stadia in het productieproces van een staalconstructie gelopen. Staalpartners beschikt over een eigen boor / zaag straat, straalmachine en een las-robot. De machines doen het voorwerk en dan beginnen de twee ploegen van vakmensen, om 24 uur per dag, te assembleren en af-lassen.

Klantbezoek bij Staalpartners - Spanten in de productie

Leuk en leerzaam

Het bezoek aan Staalpartners was leuk en leerzaam en voor herhaling vatbaar. Het volgende bezoek staat alweer op de planning. Begin 2020 gaan wij bij een van de biomassacentrales langs waar SASbv de engineering voor uitgevoerd heeft. Dit gaat ook vast interessant en leerzaam worden.

Lekker eten

Bij SASbv is plezier in het werk een belangrijke drijfveer en hoe kan je een serieus klant bezoek beter afsluiten dan met een lekker hapje eten in de buurt. Bij Grand Cafe Locals in Medemblik zijn we bijna met het volledige team heerlijk gaan eten, helaas kon Justin er niet bijzijn wegen ziekte. Hij heeft het wel vol kunnen houden om mee te gaan naar Staalpartners.

Het eten was goed en we hebben een gezellige avond gehad met veel lol en goede gesprekken. Op naar de volgende….